Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir haftadır kayıp olan 68 yaşındaki Nur Cemil E.’nun cansız bedeni, yol kenarında bulundu.

Zeytin toplarken dünyanın en zehirli yılanı soktu Zeytin toplarken dünyanın en zehirli yılanı soktu

Ovaesemen Mahallesi’nde yaşayan 68 yaşındaki Nur Cemil E., geçtiğimiz hafta perşembe günü kayboldu. E., en son köy bakkalından çıkarken güvenlik kameralarına yansıdı. Ailesi, E.'nun kaybolmasının ardından durumu yetkililere bildirdi. Kayıp başvurusu sonrası AFAD, Jandarma Asayiş ve Komando Timleri ile KUMDAK ekipleri tarafından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

Ekipler Her Yerde Arama Yaptı

Toplamda 54 kişilik bir ekip, 13 araç, 2 drone ve 3 köpekle birlikte Ovaesemen Mahallesi çevresinde arama yaptı. Bir hafta süren arama çalışmalarına rağmen yaşlı adamdan uzun süre iz bulunamadı. Ancak sabaha karşı Karacabey yolu kenarında hareketsiz yatan bir kişinin ihbarı jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, hareketsiz kişinin bir haftadır aranan Nur Cemil E. olduğunu tespit etti.

Trafik Kazası İddiası

E.’nun cansız bedeninin bulunduğu olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, yaşlı adamın trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi. Ancak kazanın detayları ve olayın nasıl geliştiğine dair soruşturma devam ediyor. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile belirlenecek.

Kaynak: İHA