Manisa Büyükşehir Belediyesi BESOT A.Ş bünyesine bağlı olarak farklı alanlarda işçi alımı yapacağını duyurdu. İşçi alımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Şöför, Evde Bakım Hemşiresi, ve beden işçisi alımı yapacak.

Şöför, Evde Bakım Hemşiresi ve beden işçisi kategorilerine 2 kişi alacak.

2 ŞÖFÖR ALINACAK

Ulaşım Dairesi Başkanlığı 2 (Adet) Şöför alacak. Başvuru yapacak olan adayların, Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere,  anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olması gerekiyor. Adayların aynı zamanda sabıka kaydının bulunmaması şartı var.  

Başvuracak adaylarda aranan kriterlerden bir diğeri de Kırkağaç ya da Sarıgöl ilçelerinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor.

Adaylarda 35-45 yaş aralığında olmak, En az İlkokul veya Ortaokul Mezunu olmak, Askerliğini yapmış veya muaf olmak, Otobüs kullanma konusunda deneyime sahip olmak, İş Sağlığı ve İş Güvenliği açısından araç kullanmaya engeli bulunmamak, En az (D) grubu ehliyete sahip olmak, SRC 2 ve Psikoteknik belgesine sahip olması şartı gerekiyor. Başvuru yapan adayların İşkur kaydının bulunması zorunludur.

Başvurular 24.08.2024 08:30 tarihinde başlayıp, 26.08.2024 17:30’da sona erecek.

2 EVDE BAKIM HEMŞİRESİ ALINACAK

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı 2 (adet) Evde Bakım Hemşiresi alımı yapacağını duyurdu. Başvuracak adayların 20 yaşından küçük, 40 yaşından büyük olmaması gerekiyor. Kamu haklarından kısıtlı olmaması şartı var. Lisans/Ön lisans/Sağlık Meslek Lisesi ilgili bölümlerinden Mezun olmalı, Lisans/Önlisans mezuniyeti olmazsa Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknikerliği veya Hemşirelik bölüm mezunu tercih edilebilir.

Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmadığına dair belgesi şartı var. Şehzadeler veya Yunusemre İlçesinde ikamet etmeleri gerekiyor. Başvuru yapan adayların İŞKUR kaydının bulunması zorunludur.

En az 3 Yıllık deneyim sahibi olmalılardır. Başvurular 23.08.2024 08:30’da başlayacak olup 23.08.2024 17:30’de sona erecektir.

2 ADET BEDEN İŞÇİSİ ALINACAK

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 2 (Adet) Beden İçsisi alımı yapacağını duyurdu. Başvuracak adayların asa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmaması şartı ve en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. Aynı zamanda Manisa Merkezde ikamet etmesi ve İşkur kaydının olması gerek.

Başvurular 23.08.2024 08:30’da başlayıp, 23.08.2024 17:30’da sona erecek.

Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında! Harita güncellendi… Bu kez deprem değil… Manisa da ‘Tehlikeli’ iller arasında!

Kaynak: Haber merkezi