Beyaz TV'nin popüler programı "Hayatta Her Şey Var"ın son bölümünde sunucu Nur Viral, gelen sorulardan birini okurken şaşkınlık yaşadı. Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olduğu programda, izleyiciden gelen bir soru ilgi çekti. Bir kadın, eşinin ayaklarının bakımlı olmasını istediğini, hatta ojelerinin rengini bile kendisinin seçtiğini belirtti ancak bu durumdan rahatsız olduğunu ifade etti.

“Ayaktan Erotik Çağrışım Alır Mıyız?”

"Normal şartlar altında bir erkek kadının genel halinden tavrından, bedeninden erotik çağrışım alır" diyen psikoloğa Nur Viral "Ayaktan erotik çağrışım alır mıyız?" diye çekinerek sordu. Fatih Reşit Civelekoğlu "İşte bu ayak fetişistleri sadece ayaktan erotik çağrışım alır. Hani kadının diyelim ki göğüsleri, kalçası, bacakları vesaire bunlar erojen bölgelerdir ve erkek buralardan erotik çağrışım alır oradan almaz ayaktan alır. Bu aslında cinsel bozukluk" dedi.

MasterChef Türkiye'de ortalık karıştı: Seni kolundan çektiğim gibi atarım MasterChef Türkiye'de ortalık karıştı: Seni kolundan çektiğim gibi atarım

“Kocası Ayak Fetişisti”

Soru karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Nur Viral, "Dert büyük" dedi. Psikolog Civelekoğlu ise durumu "kocası ayak fetişisti" olarak tanımladı. Civelekoğlu, erojen bölgelerden bahsederek, "Bu bir cinsel bozukluk" dedi. Nur Viral ise bu açıklama karşısında "Suratım düştü gördünüz mü? Ya ayaklarımız çirkinse ne yapacağız?" diyerek esprili bir şekilde durumu yorumladı.

 

Kaynak: Haber Merkezi