Turgutlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Turgutlu Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte ünlü sanatçı Cem Belevi sahne alacak.

Turgutlu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel bir program hazırladı.

KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Kutlamalar, 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da Koza Parkı Kavşağı’ndan başlayacak Zafer Korteji ile başlayacak ve kortejin son durağı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı olacak. Kortejin ardından Turgutlulu DJ Burak Zengin sahne alarak etkinliği başlatacak.

"TURGUTLU'DA ZAFER BAYRAMI COŞKUSU CEM BELEVİ İLE YAŞANACAK"

Geceyi taçlandıracak isim ise gençlerin sevgilisi Cem Belevi olacak. Belevi, saat 21.30’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'nda sahne alarak sevilen şarkılarını Turgutlulular için seslendirecek.

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, "Milli bayramlarımızı en güzel şekilde kutlama sözümüzü tutuyoruz. Bu yıl da Zafer Bayramı’mızı Cem Belevi’nin konseriyle taçlandıracağız. Tüm hemşehrilerimizi ücretsiz etkinliklerimize davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA