Dilan Polat yeni şarkı çıkarıyor: "Biz yeni gelmedik, geri geldik" Dilan Polat yeni şarkı çıkarıyor: "Biz yeni gelmedik, geri geldik"

CHP, Muratpaşa ilçesine kayıtlı üye Ebru Küçükaydın tarafından kaleme alınan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında küçük düşüren ithamlar içeren bir köşe yazısı, kamuoyunda tartışmalara yol açtı. CHP Muratpaşa yönetimi köşe yazısının parti kültürüne ve disiplinine aykırı olduğunu belirterek harekete geçti.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, yazının partinin Genel Başkanı Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı’nı Gülşah Durbay’ı küçük düşüren ithamlarda bulunduğu ifade edildi. Bu nedenle 4 Ekim 2024 tarihinde alınan kararla, Ebru Küçükaydın’ın tedbirli olarak "kesin ihraç" talebiyle disipline sevk edildiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçemize kayıtlı olduğu tespit edilen ve bir parti üyesi tarafından yazılan, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı hakkında bazı ithamlar içeren haber kamuoyunda tartışma konusu olmuştur. Söz konusu kişinin yazdığı yazının parti kültürümüze sığmayacağı, dahası partimizin Genel Başkanı ve Şehzadeler Belediye Başkanı önünde küçük düşüren ithamlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Bu doğrultuda, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız karar bneticesinde ilgili haberi yayınlayan Ebru Küçükaydın isimli üyenin tedbirli olarak “Kesin İhraç” talebiyle disipline sevk edildiğini basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Kaynak: Haber Merkezi