Sosyal medyada önceki gün itibariyle dolaşıma sokulan bir video dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl bir doğum günü partisinde çekildiği öğrenilen videonun, CHP’nin son seçim zaferinin ardından gündeme getirilmesi, videonun kim ya da kimler tarafından ve ne amaçla yayılmaya çalışıldığı sorularını akıllara getirdi.

Ne zaman ve kimin tarafından çekildiği belli olmayan videoda, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan ve CHP’li Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan’ın da aralarında bulunduğu grup, ellerindeki bardaklarla kameraya gülümseyip  ‘Bu senin kaçıncı içkin?’ diye soran kişiye cevap veriyor.

Chpliler (3)

Videodaki gençler arasında CHP Turgutlu İlçe Gençlik Kolları’ndan Gülçin Gökçe, CHP Kırkağaç Gençlik Kolları’ndan Süleyman Küçükkobak ve CHP Yunusemre İlçe eski ilçe yöneticisi Ezgi Yangöz’ün de yer aldığı öğrenildi.

“İlk içkim/son içkim” akımına kapılan CHP’li gençlerin bu videosu aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen dün çok izlenenler arasına girdi.

İşte sosyal medya hesaplarından paylaşılan o video:

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan ve CHP’li Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan’ın da aralarında bulunduğu videoda, gençler kameraya önce kendilerini tanıtıp ‘Bu benim ilk içkim’ dedi. Daha sonra videoda bir dış ses gençlere ‘Bu senin kaçıncı içkin?’ diye sordu. Gençler de sırayla cevap verdi.

Chpliler

Videonun çekim tarihine ilişkin, paylaşılan sayfalarda bilgi bulunmazken, neden şimdi dolaşıma sokulduğu da merak edilen konular arasında yer aldı.

Narin Güran nasıl öldürüldü? Ölüm nedeni belli oldu! Narin Güran nasıl öldürüldü? Ölüm nedeni belli oldu!

Videoyu paylaşan sosyal medya kullanıcısı, paylaşımına “CHP’nin Manisa politikası akraba kayırmacılığı ile başladı, Belediye Başkanı’nın vatandaşları darp etmesi ile devam etti, aşağıdaki görüntüler ile taçlanmaya devam ediyor… Sayın Özgür Özel gözlüğü çıkartınca burnunun ucundaki Manisa’yı göremiyor!” notunu da düştü.

Whatsapp Image 2024 07 30 At 16.50.52

Kaynak: Haber Merkezi