Manisa Barosu'nun geçtiğimiz hafta yapılan başkanlık seçiminde avukatların desteğini alarak kentin ilk kadın Baro Başkanı seçilen Sevgi Başak Yeşil Manay, yönetimi ve delegeleriyle birlikte mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Malay’ın mazbata töreninde CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ön saflarda yer aldı. Baro Başkanı Malay'ı mazbata töreninde yalnız bırakmayan Özalper, bir de açıklama yaptı.  

Whatsapp Image 2024 10 16 At 15.52.41

Özalper, "Sevgi Başak başkanımız bizim yol arkadaşımız, kıymetlimizdir. Baro seçimleri süresince ne kadar çok çalıştığını görmeyen kimse kalmadı. Başkanımız, emeklerinin karşılığını aldı. Manisa'mızın kadın bir Baro Başkanı olduğu için çok gururluyum. Başkanımızın ekibiyle birlikte hem avukatlar, hem de vatandaşlarımız için çok güzel işlere imza atacağına inancım tam. Kadınlar hem siyasette, hem meslek örgütlerinde, hem STK'larda, hem de iş ve sosyal hayatta en yüksek temsile ulaşacak" dedi.

Hava tahmin uzmanı uyardı… Ege’de zirai don tehlikesi! Hava tahmin uzmanı uyardı… Ege’de zirai don tehlikesi!

Whatsapp Image 2024 10 16 At 15.52.42

Manisa Baro Başkanı Sevgi Başak Yeşil Malay da, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'e desteği için teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi