Manisa’nın 11 İlçesinde Enerji Gidecek! | GDZ Elektrik 29 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi Manisa’nın 11 İlçesinde Enerji Gidecek! | GDZ Elektrik 29 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi

Uzun yıllardır CHP Genel Merkezi’nde yaşayan ve siyasi gündemin önemli bir parçası haline gelen Şero, 20 yaşında hayatını kaybetti.

Şero’nun vefatı, tedavi gördüğü kedi hastanesinin başhekimi Dr. Tarkan Özçetin tarafından duyuruldu. 20 yaşını aşan Şero, parti üyeleri ve hayvanseverler arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Özçetin şu ifadeleri kullandı: “Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP'nin kedisi ŞERO, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir.

20'yi bulan İleri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan ŞERO, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır. ŞERO'nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır.

Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP Ailesi, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız”

Kaynak: Haber Merkezi