Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, 2017 yılında Ankara'da meydana gelen kasten öldürme suçundan 7 yıldır firar olarak aranan Y. Y. (41) isimli şahıs, 13 Mayıs 2024 günü saat 10:00 civarında Saruhanlı ilçesinde bir kıraathanede sahte kimlikle yakalandı.

Şahsın yapılan sorgulamasında Ankara'da çeşitli suçlardan arandığı belirlendi. Y. Y., Ankara'da 7. Ağır Ceza Mahkemesince kasten öldürme suçundan, 2. Asliye Ceza Mahkemesince 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, 30. Asliye Ceza Mahkemesince 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Batı 1. Asliye Ceza Mahkemesince resmi belgede sahtecilik, Batı 2. Ağır Ceza Mahkemesince kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, Gebze 8. Asliye Ceza Mahkemesince basit yaralama ve tehdit suçlarından arandığı tespit edildi.

Tekme ve sopalarla darp edilen genç yaşam mücadelesini kaybetti! Tekme ve sopalarla darp edilen genç yaşam mücadelesini kaybetti!

Şüpheli Y. Y. gözaltına alındıktan sonra 13 Mayıs 2024 tarihinde adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü, Manisa halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelesini aralıksız sürdüreceğini kamuoyuna duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi