Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 10 Mart'ta 13 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından kulislerde DEM Parti'nin Erdoğan'a 13 taleple gittiği iddiaları gündeme geldi. Ancak DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan bu iddiaları kesin bir şekilde yalanladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“DEM Parti İmralı Heyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’la sürecin nasıl ilerleyeceğini ve nasıl gelişeceğini değerlendirdi. Görüşme sonrası konuya dair yazılı bir açıklama yapıldı. Buna rağmen; bazı haberlerde “13 Maddelik Talepler Listesi” olarak sunulan maddeler, DEM Parti’nin çeşitli mecralarda kamuoyuyla paylaştığı talepleridir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir talepler listesi sunulmuş değildir. Aylardır kamuoyunda tartışılan gündemleri ve konu başlıklarını alt alta sıralayıp, bunu da heyetimizin sunduğu bir “Talepler Listesi” gibi yaymak doğru değildir.”

Haberde iddia edilen talepler...

Cberdoğan3

Mahkeme karar verdi! Manisa'da bir dönem sona erdi... Mahkeme karar verdi! Manisa'da bir dönem sona erdi...

Kaynak: Haber Merkezi