Sosyal medya, günümüzün en sıra dışı olaylarını gözler önüne sermeye devam ediyor. Son olarak, Türkiye’de yapılan bir kız isteme ve nişan töreni, damadın Kanada’da olması sebebiyle teknolojik bir çözümle gerçekleşti. Görüntülerde, damadın FaceTime üzerinden törene katıldığı anlar viral oldu. Paylaşımlar kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti ve yorum yağmuruna tutuldu.

Birbirleriyle öpüşmüşlerdi...  Dilan Polat ve Sıla Doğu yeniden gözaltına alındı Birbirleriyle öpüşmüşlerdi... Dilan Polat ve Sıla Doğu yeniden gözaltına alındı

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Türkiye’de gerçekleşen kız isteme ve nişan törenine, damat Kanada’dan katıldı. Geleneksel kız isteme anında damat, görüntülü görüşme aracılığıyla salondaki koltuğunda yerini aldı. Damat, bilgisayar ekranında projeksiyona yansıtılarak hem kız isteme hem de nişan törenine uzaktan katılabildi.

Paylaşılan videolar ve fotoğraflar kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları duruma kayıtsız kalmayarak, birçok eğlenceli yorum yaptı. Bir kullanıcı, “İnşallah düğüne gelir” diyerek damadın fiziksel varlığıyla ilgili esprili bir yaklaşım sergilerken, bir diğer kullanıcı, “Abla dolandırıcı olmadığına eminsin değil mi?” şeklinde mizahi bir yorumda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi