‘Yalı Çapkını’ dizisinde ‘İfakat’ karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Sıla'nın Harbiye konserine katıldı. Konser sonrası, meslektaşları hakkında sorulan sorulara verdiği yanıt, "Bana ne abi onlardan, ben yapımcı mıyım?" şeklinde oldu. Bu cevap, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Demet Evgar’dan Fenomen Tansu Dayan’a Tepki

Sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, Santırcıoğlu’nu taklit eden bir video paylaştı. Ancak bu video, son dönemde ‘Bahar’ dizisiyle isminden söz ettiren Manisalı oyuncu Demet Evgar’ın tepkisini çekti.

Malatya’ya gitmek için otogardaydı: Eşi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın hayatını kaybetti Malatya’ya gitmek için otogardaydı: Eşi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın hayatını kaybetti

Evgar, Dayan'ın paylaştığı videoya yaptığı yorumda, "Kadının biraz çakır keyif olmaya da hakkı yok. Onu da alın elimizden. Dalga geçilecek bir şey göremiyorum" ifadelerini kullandı. Bu yorum, tartışmaların daha da büyümesine sebep oldu.

Tansu Dayan’dan Açıklama Geldi

Gülçin Santırcıoğlu’nu taklit eden Tansu Dayan, kendisine tepki gösteren Demet Evgar’a yanıt verdi.

Dayan, Evgar'ın yorumunun altına, “Bu konuşmayı yapan erkek de olsaydı onu da trollerdim. Paylaşımım cinsiyet bazlı değildi; beni bilen biliyor” yazdı.

Kaynak: Haber Merkezi