Manisa’da Demirci – Salihli karayolunun 14 kilometrelik Kılavuzlar mahallesine kadar olan bölümde başlayan yol yapım çalışmaları kapsamında asfaltlama sürüyor.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara'nın girişimleriyle ihalesi tamamlanan yol projesinin ilk etabının ardından, ikinci etap asfaltlama çalışmaları da hız kazandı. Yüklenici firma tarafından, Yeşildere Köprüsü'nden Demirci yönüne doğru hafriyat ve genişletme çalışmaları sürerken, Yeşildere Köprüsü'nden Kılavuzlar istikametine giden yollara ise Karayolları ekipleri tarafından asfaltlama işlemleri gerçekleştiriliyor.

Diğer yandan Kılavuzlar Mahallesi istikametinde menfez ve yol düzenleme çalışmaları da beraberinde devam ediyor.

Çorum'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tanker çarpıştı! Ölü ve yaralılar var! Çorum'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tanker çarpıştı! Ölü ve yaralılar var!

Belediye Başkanı Erkan Kara çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada “Mayıs ayından bu yana yapımına hız verilen Salihli yolunda asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor. Yüklenici firma ile sürekli temas halindeyiz. Şehrimizin ulaşım sorunlarını ilelebet ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz“ dedi.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK