Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, spor kenti Demirci’ye gençlere ve vatandaşlara hizmet verecek dev spor yatırımının ekim ayında ihaleye çıkacağını açıkladı.

Alaşehirliler açık maden ocağı projesinin iptali için hukuk mücadelesi başlattı! Alaşehirliler açık maden ocağı projesinin iptali için hukuk mücadelesi başlattı!

Dr. Mehmet Akarsu Mahallesinde bulunan spor salonu ve atıl vaziyette kalan çim saha alanı yeni baştan tam donanımlı olarak yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığının destek vereceği yatırımın ihalesi Demirci Belediyesince 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 10:00’da e-ihale olarak yapılacak.

24 bin 535 metrekare açık alanı, bin 266 metrekare kapalı alanın yer alacağı yeni spor kompleksi yatırımı kapsamında alanda 2 çok amaçlı saha ( futbol, voleybol, basketbol), 2 toprak tenis kortu, bocce sahaları, ok atış poligonu, kapalı tribün ve soyunma odaları, kapalı antrenman salonu, spor salonu ve atletizm koşu pisti yer alacak.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Dr. Mehmet Akarsu Mahallemizde bulunan Turgut Özal Spor Kompleksi çim sahası ve alan maalesef yıllardır atıl vaziyette. Bu durumu ortadan kaldıracak ve mahallemiz başta olmak üzere Demirci’mize hizmet verecek spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal tesislerinde olacağı yatırım için 24 Ekim 2024 tarihinde ihalesi yapılacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK