Denizli'nin Tavas ilçesi Aydoğdu Mahallesi’nde akşam saatlerinde korkunç bir aile trajedisi yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucunda, K.P. adlı şahıs babasını ve kardeşini bıçakladıktan sonra evi ateşe verdi. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay saat 19.30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.P. ile babası Süleyman P. (60) ve kardeşi Muhammet P. (35) arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma sırasında K.P., babasını ve kardeşini bıçakla yaraladı. Ardından evi ateşe veren K.P. olay yerinden kaçtı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

Yangın söndürüldükten sonra eve giren ekipler, büyük hasar gören evde baba ve oğulun cansız bedenlerine ulaştı. K.P.'nin kaçışının ardından bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İfadesi Ortaya Çıktı: Kendisiyle Çelişti

Olay yerinde çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde olayın ardından bir şahsın motosiklet ile uzaklaştığı görüldü.

Görgü şahitlerinin de ilk ifadeleri ışığında hareket eden jandarma ekipleri şüpheleri üzerine çeken K. P.'i yakalamak için çalışma başlattı.

Şüpheli K. P., polis ekipleri tarafından ilçe merkezinde yakalandı. Şüpheli K. P.'in jandarmadaki ifadesinde önce, "Bıçakla öldürdüm" dediği ardından ise "Tüfekle vurdum" şeklinde çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi.

Denizli'de kaza yapan kardeşinin yanına gidiyordu… Kazaya karıştı! Denizli'de kaza yapan kardeşinin yanına gidiyordu… Kazaya karıştı!

"Uyuşturucu Madde Temin Almak İçin Babasından Para İstiyor" İddiası

Olayın gerçekleştiği adreste Süleyman P. ve oğlu Muhammet P.'in birlikte yaşadığı öğrenildi. Süleyman P.'in bir süre önce eşinden boşandığı ve eşinin bir oğluyla birlikte kent merkezinde ikamet ettiği belirtildi.

Olayın şüphelisi K. P. ise ilçe merkezinde yalnız yaşadığı öğrenildi. Madde bağımlısı olan K. P.'in babasından sık sık uyuşturucu madde satın almak için para istediği ve ikilinin bu nedenle tartışmalar yaşadığı iddia edildi. Jandarma ekipleri baba-oğlun hayatını kaybettiği evin etrafında geniş güvenlik önlemi alırken, büyük hasar oluşan evde detaylı inceleme yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: İHA