Afyonkarahisar’da motosikletler çarpıştı! 14 yaşındaki sürücü 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti! Afyonkarahisar’da motosikletler çarpıştı! 14 yaşındaki sürücü 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti!

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Naldöken ve Tavas ilçesi Çakıroluk mevkileri arasında kimliği belirsiz kişiler tarafından bir keçi sürüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 10 keçi hayatını kaybederken, çoban Halil Kocabıyık büyük bir üzüntü yaşadı.

Olay, sabah saatlerinde keçi sürüsünü otlatmaya çıkan Halil Kocabıyık'ın, sürüsündeki ölü ve yaralı keçileri görmesiyle ortaya çıktı. Çoban Kocabıyık, tüfekle yapılan saldırı sonucu vurulan 10 keçinin telef olduğunu fark etti.

Yaralı keçileri yaşatmak için omzuna alarak kilometrelerce taşıyan çoban, hayvanların acı dolu inlemeleriyle yürekleri sızlattı. Ne yazık ki yaralı keçiler tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Saldırının ardından büyük üzüntü yaşayan Halil Kocabıyık, kaybolan diğer keçilerini de bulamadığını belirtti.

“Bu Bir Katliam”

Olayla ilgili konuşan Kocabıyık, "Bu bir katliam, keçiler bizim evlatlarımızdı" dedi. Saldırganların kimliği hakkında henüz bilgi bulunmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA