Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, ters şeritten ilerleyen bir otomobilin motosikletle kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir genç hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Denizli-Aydın Yolunda Meydana Geldi

Kaza, Denizli-Aydın yolu üzerindeki Kumkısık mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, ters şeride girerek hızla ilerleyen otomobil, 18 yaşındaki Soykan A.’ın kullandığı motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü A. yaklaşık 50 metre ileriye savrulurken, arkasında oturan genç kadın da 20 metre uzağa fırladı.

Vatandaşlar İlk Müdahaleyi Yaptı

Kazayı gören vatandaşlar ve çevredeki sürücüler, hemen yaralılara müdahale etti. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından, ağır yaralı A. Denizli Devlet Hastanesi’ne, henüz kimliği belirlenemeyen genç kadın ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede Acı Son: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yoğun Bakımda

Hastaneye kaldırılan Soykan A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yanında bulunan genç kadının ise durumunun kritik olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

145 bin TL cezası var! Sakın yapmayın 145 bin TL cezası var! Sakın yapmayın

Kazada hayatını kaybeden A.’ın cenazesi, yarın Kayıhan Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kayıhan Mezarlığı’na defnedilecek.

Otomobil Sürücüsü Gözaltına Alındı

Ters şeritten gelerek kazaya neden olan otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  

Kaynak: İHA