Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısı, tüm ülkede derin üzüntüye ve tepkiye yol açtı. Patlamanın ardından silah seslerinin de duyulduğu saldırıda, 4 kişi şehit olurken, 14 kişi yaralandı.

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı TBMM’ye davet eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saldırı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, terörü kınayarak Türkiye’nin mücadele azmini vurguladı.

Özgür Yeniden Konuştu: Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olmalarını öneriyorum Özgür Yeniden Konuştu: Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olmalarını öneriyorum

Devlet Bahçeli TUSAŞ Açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır. Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır." dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı;

Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum.

Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır.

Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.

 

Kaynak: Haber Merkezi