Ünlü şarkıcı Dilan Çıtak, Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul uçuşunda hostesle yaşadığı kavganın ardından "kara liste"ye alındı. Uçak inişe geçerken miyavlayan kedisini pusetten çıkaran Çıtak, kabin görevlisinin uyarısıyla karşılaştı. Uyarıya sert tepki veren Çıtak, uçak iniş yaptıktan sonra karakola götürülmek üzere polisle de tartışmaya başladı.

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayan sanığın savunması pes dedirtti! Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayan sanığın savunması pes dedirtti!

Kabin memuruna yönelik saldırı suçlaması nedeniyle uçaktan indikten sonra havaalanı karakoluna davet edilen Dilan Çıtak, burada polis memuruna hakaret dolu ifadeler kullandı. Çıtak, memura "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum" gibi tehditkâr sözler sarf etti. Bu tavır, olayın sosyal medyada daha da yayılmasına sebep oldu.

Canlı Yayında Gözyaşlarıyla Savunma: "Asla Utanmıyorum"

Yaşanan olayların ardından Dilan Çıtak, sosyal medya hesabında bir canlı yayın yaparak kendini savundu. Yayın sırasında gözyaşlarını tutamayan Çıtak, suçlamalara karşı sert bir savunma yaptı. "Yaptığımdan asla utanmıyorum" diyen ünlü şarkıcı, kendisine karşı başlatılan karalama kampanyasına maruz kaldığını öne sürdü.

Çıtak’ın savunması sosyal medyada da eleştirildi. 

Kaynak: Haber Merkezi