MİT'ten PKK'ya operasyon: Hüseyin Öztürk ve Vidan Fate etkisiz hale getirildi MİT'ten PKK'ya operasyon: Hüseyin Öztürk ve Vidan Fate etkisiz hale getirildi

Antalya’nın Kumluca ilçesindeki bir akaryakıt istasyonuna bağlı markette kasiyer olarak çalışan 35 yaşındaki Ali D., pazartesi günü öğle saatlerinde "Biraz rahatsızım, doktora gideceğim" diyerek iş yerinden ayrıldı. Ailesi, akşam saatlerine kadar gidebileceği yerlerde onu aradı; ancak bulamayınca, durumu polise bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

Ormanlık Alanda Bulundu

Ali D.'den iki gündür haber alınamıyordu. Ailesinin endişesi büyürken, kaybolduğu günden sonraki gün, Finike ilçesine bağlı Akçaalan Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda orman muhafaza memurları tarafından cansız bedeni bulundu. Kumluca Alakır Barajı yakınlarında, ormanlık alanda hareketsiz yatan birini gören memurlar, durumu jandarmaya bildirdi.

"Av Tüfeği İle Başından Vurulmuş Halde..."

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Ali D.'nin av tüfeği ile başından vurulmuş halde ölü bulunduğu belirlendi. Bu durum, olayın bir cinayet olduğu ihtimalini gündeme getirdi ve soruşturma derinleştirildi.

 Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Ali D.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA