İsviçre’de kan donduran bir cinayet işlendi…

Skandal olay… 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdi! Skandal olay… 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdi!

İsviçreli model ve güzellik yarışması finalisti Kristina Joksimovic’in Şubat ayında İsviçre'nin Basel kentine yakın Binningen'deki evinde boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Eşi Thomas, cinayeti itiraf etti ancak ifadesindeki detaylar kan dondurdu.

Thomas isimli 41 yaşındaki koca, eşini öldürdüğünü kabul ettikten sonra serbest bırakılma talebinde bulundu, ancak bu talep İsviçre Yüksek Federal Mahkemesi tarafından reddedildi.

Any Conv.com Te Pj0Y Kt0Y Ty O Z U Y Qp Fyw

Yeni Ayrıntılar Ortaya Çıktı

İsviçreli haber ajansı BZ Basel'in aktardığına göre, Thomas cinayetle ilgili korkunç yeni ayrıntılar paylaştı. Thomas, modelin kendisine bıçakla saldırdığını iddia ederek kendisini korumak amacıyla cinayeti işlediğini söyledi.

Testere, Bıçak ve Bahçe Makası Kullanarak Parçalamış

Adli tıp uzmanları boğuşma izine rastlamadı ve ölüm nedeninin boğulma olduğu tespit edildi. Otospi raporuna göre, Joksimovic’in cesedi, testere, bıçak ve bahçe makası kullanılarak parçalanmıştı.

Any Conv.com 34Jpg W Om Pep P3 Xk S F I R Ue Z B G Xt A

El Blenderi ile Püre Haline Getirmiş

Raporda, vücudunun bazı parçaları el blenderi ile püre haline getirilip kimyasal bir solüsyonda eritildiği ifade edildi.

Thomas, cesedin bulunmasından bir gün sonra tutuklandı ve bir ay önce eşiyle öldüğünü ve panik içinde çamaşır odasında cesedi parçaladığını söyledi.

"Soğukkanlıydı”

Savcılar, Thomas'ın cinayeti işledikten sonra belirgin derecede yüksek düzeyde suç enerjisi, empati eksikliği ve soğukkanlılık sergilediğini ve olayı örtbas etmeye çalıştığını belirtti. Ayrıca, Thomas’ın karısını boğarak öldürdüğünü de ortaya çıktı.

Savcılar Çarşamba günü yaptıkları açıklamada Thomas'ın "karısını öldürdükten sonra belirgin derecede yüksek düzeyde suç enerjisi, empati eksikliği ve soğukkanlılık" gösterdiğini ve bunu örtbas etmeye çalıştığını söyledi.

Any Conv.com Isvicreguzelicinayet2Jpg Kjn Hdk A C D0Mw Or Qgphr61G

Kaynak: Manisa Kulis Haber