İç Batı Anadolu'da özellikle Ege illerinde yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, öğle saatlerinden itibaren etkisini artıracak yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz durumlara karşı tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Yarın Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Isparta ve Burdur, Antalya'nın iç kesimleri, Denizli'nin doğusu, Konya'nın batısı ile Eskişehir'in güneyinde görülecek gök gürültülü sağanak, öğle saatlerinden sonra etkisini artıracak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge halkını sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Özellikle ani su baskınları ve sel riskinin yüksek olduğu belirtilirken, vatandaşların bu tür hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları ve gerekli önlemleri almaları önerildi.

İzmir’de yaşandı… Silah zoruyla gasp ettiler! İzmir’de yaşandı… Silah zoruyla gasp ettiler!

Manisa’da Hava Sıcaklıkları Düşecek

Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya ve Denizli’de yağışların etkili olması nedeniyle Manisa'da hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor. Manisa’da hafta sonun gidilen süreçte 43 dereceleri bulan en yüksek sıcaklıkların, 34 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

25-29 Temmuz tarihleri arasında genel olarak Manisa'da sıcak hava etkili olacak. Sıcak hava, çevre illerde beklenen yağışların ardından özellikle Cumartesi günü kısa süreli bir düşüş gösterecek.

 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK