Olay, Sultandağı ilçesi Yıldırım mahallesinde meydana geldi. Güler K., komşusunun köpeklerinin bahçesini dağıtması üzerine S.I. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Güler K., komşusu S.I. tarafından acımasızca dövüldü.

Güler K., çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Güler K., tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili konuşan Güler K., "Karşı komşum S.I.’nın beslediği sokak köpeğinin bahçeme verdiği zararı kendisine göstermek istedim, ‘benim değil’ diye bağırmaya ve hakaret etmeye başladı. Benim köpekleri kovalamak için aldığım değneği elimden alıp bana vurmaya başladı. Bisikletini de kaldırıp 3-4 kere göğsüme vurdu. Yere yığıldım" şeklinde ifade etti.

Olay sonrası S.I. polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Güler K., yaşadığı şiddetin ardından hala acı çektiğini belirterek, bu yaşta dayak yemiş olmanın kendisini derinden etkilediğini söyledi.

Aydın’da düğün yolunda kahreden kaza! Anneanne ve torunu öldü! Aydın’da düğün yolunda kahreden kaza! Anneanne ve torunu öldü!

Kaynak: İHA