Manisa Haftaya 'Enerjisiz' Başlayacak! İşte Manisa Elektrik Kesintisi Listesi... Manisa Haftaya 'Enerjisiz' Başlayacak! İşte Manisa Elektrik Kesintisi Listesi...

Sonbaharın başlangıcıyla birlikte Türkiye’de yeni hava olayları kendini göstermeye başlıyor. Meteorolojik kaynaklar, vatandaşları yaklaşan yağışlı hava koşulları hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

Meteorolojik kaynaklar, Türkiye'ye Orta Akdeniz üzerinden giriş yapması beklenen bir hava sistemi hakkında önemli bir uyarıda bulundu. Manisa’yı da etkileyeceği bilinen hava geçişi ile ilgili yapılan açıklamada, özellikle İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya illerinin bu sistemden etkileneceği belirtildi.


Hava City’nin açıklamasınada, "Sonbahar antrenmanını tamamladık. Gece sıcaklıkları dibe vurdu. Şimdi ilk cephesel sistemi arıyoruz. 12-15 Eylül tarihleri arasında (+-24 saat) Orta Akdeniz üzerinden İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya başta olmak üzere batı kesimlerin tamamını yağışa doyuracak bir sistem gelebilir. Takipteyim." denildi.

Vatandaşların bu süreçte dikkatli olmaları ve meteorolojik uyarıları yakından takip etmeleri öneriliyor. Yaklaşan bu yağışlı hava, bölgedeki tarımsal faaliyetleri de etkileyebilir. Yetkililer, olası su baskınlarına ve ani sel risklerine karşı uyarılarda bulunarak, gerekli tedbirlerin alınmasını tavsiye ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi