Denizli’de düğün dönüşü mide bulandıran olay! Engelli kıza 7 kişiden cinsel istismar! Denizli’de düğün dönüşü mide bulandıran olay! Engelli kıza 7 kişiden cinsel istismar!

Türkiye'de ekonomik kriz ve işsizlik gibi sorunlar gündemdeyken, İzmitli 37 yaşındaki Aliş Özhan, sevdiği işi yaparak hayatını değiştiren bir başarı hikayesine imza attı.

İzmit’te bir otomotiv firmasında işçi olarak çalışan Özhan, tatil için gittiği Ege’de bir akrabasına yardımcı olurken keşfettiği koltuk temizleme işini meslek haline getirerek, ayda ortalama 120 bin TL gelir elde etmeye başladı. Özhan, Ege'de tatil modunda bir yaşam sürdüğünü ifade etti.

15 yıl boyunca İzmit’teki bir otomotiv firmasında araç koltuğu montajında çalıştığını belirten Aliş Özhan, “Yıllık iznini geçirmek için Aydın ve Muğla’ya geldim. Burada bir akrabasının kirlenen koltuklarını temizlemeye yardım ederken bu işi sevdiğini fark ettim. Tatil için ayırdığım paranın kalan kısmıyla 33 bin TL'ye bir koltuk temizleme makinesi satın aldım” dedi.

4 BİN TL KAZANIYOR

Günde ortalama 4 bin TL kazanmaya başlayan Özhan, tatil dönüşü işine geri dönmek yerine bu yeni işi yapmaya karar verdi. Şimdi, hem tatil yaptığı şehirde yaşamanın keyfini çıkarıyor hem de kazancını katlıyor.

TATİL MODUNDA YAŞIYOR

Tatilde çalışırken başladığı koltuk temizleme işi sayesinde adeta her gün tatil yapmaya başladığını kaydeden Aliş Özhan, sözlerine şöyle sonlandırdı:

“Günün belli saatleri çalışarak geri kalan saatlerinde denizde ve sahilde dinlenerek geçiriyorum. Yaz tatili için geldiğim Didim Akbük'te bir villa kiraladım. Ev halkı tatiline ben ise hem işime hem de tatilime bakıyorum. İşler odlukça yoğun. Memnun olan herkes birbirine haber veriyor. Telefonla arayanlara randevu veriyorum. Ege'ye planladığım tatil sayesinde hayatım değişti.”

Kaynak: İHA