KPSS'ye 1 dakika geç kalan aday: "Bir dakikacık ne olur, çok gecikmedim" KPSS'ye 1 dakika geç kalan aday: "Bir dakikacık ne olur, çok gecikmedim"

Manisa Valiliği Brifing Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yeni eğitim öğretim yılı öncesi okullarda ve çevrelerinde öğrencilere yönelik alınan güvenlik tedbirleri ve yapılan çalışmalar değerlendirildi. Toplantıya Manisa Valisi Enver Ünlü, Vali Yardımcıları Mustafa Yıldız ve Erhan Günay, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Şener Şen, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ve diğer ilgililer katıldı.

“TÜM KURUMLARLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMALIYIZ”

Vali Enver Ünlü, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın huzur ve güven ortamında geçmesi için yapılan hazırlıkların önemine değindi. Eğitimdeki kaliteyi artırmak ve öğrenci başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için tüm kurumların iş birliği içinde çalışmasının kritik olduğunu vurguladı. “Eğitim, geleceğimizin teminatıdır ve çocuklarımızın en iyi eğitim imkanlarına sahip olmaları hepimizin ortak hedefidir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan eğitim yatırımları, okulların durumu ve okullarda devam eden bakım ve onarım çalışmaları hakkında sunum eşliğinde bilgi verildi. Eğitim yatırımlarının ve okullardaki fiziki iyileştirmelerin detayları katılımcılara aktarıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü temsilcileri, okul çevrelerinde ve trafikte alınan önlemler hakkında bilgi sundu. Güvenlik tedbirleri ve trafik düzenlemeleri ile ilgili uygulamalar detaylandırıldı.

Toplantı, koordinasyon gerektiren konuların görüşülmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yapılan bu detaylı hazırlık ve değerlendirme toplantısı, öğrencilere daha güvenli ve kaliteli bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA