2024 yılının Ekim ayının başlarında Manisa’da hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından alınan bilgiler ile hava tahminlerini Manisa Kulis Haber olarak derledik!

Ekim ayının gelmesiyle birlikte yaz sıcaklarının ardında bıraktığı günlerde Manisa’da hava durumu nasıl olacak merakla takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2024 yılının Ekim ayının başları için hava tahminlerini açıkladı. Peki, Ekim ayının ilk haftasında Manisa’da hava nasıl olacak? İşte beklenen hava durumu tahminleri…

5 Günlük Manisa Hava Durumu(2 Ekim-7 Ekim)

Manisa’da, Ekim ayının ilk haftasında genel olarak ılıman bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıklarının, gündüz saatlerinde 32-33 derece civarında seyretmesi, gece saatlerinde ise 15-17 dereceye düşmesi tahmin ediliyor. Ayrıca, Ekim'in ilk haftasında gökyüzü genellikle açık, arada bulutlu geçeceği öngörülüyor. 6 Ekim Pazar günü ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

2 Ekim Çarşamba günü için ılıman hava koşulları öngörülmektedir. Beklenen sıcaklık, en düşük 13 derece ve en yüksek 27 derece olarak belirlenmiştir. Nem oranı, en düşük yüzde 32 ve en yüksek yüzde 62 seviyelerinde olacak. Rüzgarın yönü hızı 9 km/sa olarak tahmin edilmektedir.

3 Ekim Perşembe günü de sıcak hava koşulları beklenmektedir. Sıcaklık, en düşük 14 derece ve en yüksek 31 derece olarak tahmin edilmiştir. Nem oranı, en düşük yüzde 21 ve en yüksek yüzde 72 olacak. Rüzgarın hızı ise 7 km/sa olarak tahmin edilmiştir.

4 Ekim Cuma günü için sıcak ve açık hava öngörülmektedir. Sıcaklık, en düşük 15 derece ve en yüksek 32 derece seviyelerinde olacak. Nem oranı, en düşük yüzde 23 ve en yüksek yüzde 70 olarak beklenmektedir. Rüzgar hızı ise 8 km/sa olarak tahmin edildi.

5 Ekim Cumartesi günü parçalı bulutlu hava koşulları beklenmektedir. Sıcaklık, en düşük 17 derece ve en yüksek 33 derece olarak öngörülmüştür. Nem oranı, en düşük yüzde 26 ve en yüksek yüzde 85 seviyelerinde olacak. Rüzgarın hızı 11 km/sa olarak tahmin edilmiştir.

6 Ekim Pazar günü için gök gürültü sağanak yağışlı havanın hakim olacağı tahmin edilmektedir. Sıcaklık, en düşük 18 derece ve en yüksek 29 derece olarak öngörülmüştür. Nem oranı, en düşük yüzde 44 ve en yüksek yüzde 77 seviyelerinde olacak. Rüzgar hızı 11 km/sa olarak tahmin edilmiştir.

Alaşehirliler açık maden ocağı projesinin iptali için hukuk mücadelesi başlattı! Alaşehirliler açık maden ocağı projesinin iptali için hukuk mücadelesi başlattı!

Kaynak: Haber Merkezi