Sigara fiyatlarına Eylül ayı zammı uygulanmaya başlandı. ÖTV artışlarının sigara fiyatlarına yansıması ve Ağustos ayında yapılan zamların ardından sigara fiyatları bir kez daha yükseldi. Sigara zammıyla ilgili son gelişmeler merakla takip edilirken, sosyal medya platformu X'te yeni fiyat listesi paylaşıldı. Peki, sigaraya zam yapıldı mı, sigara fiyatlarına ne kadar zam geldi, en ucuz ve en pahalı sigara fiyatları ne kadar oldu?

Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar! Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar!

Sigarada peş peşe yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. Zam haberini, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği(TBYD) Başkanı Erol Dündar, “Hayır olsun, sigaraya zam geldi” notuyla duyurdu.

Sigara Bagimliligi 43900 400861956

NE KADAR ARTIŞ YAŞANDI?

Yeni sigara fiyat listesine göre, PM grubunda fiyatlar 3-4 TL arttı.  Philip Morris grubundaki sigaralar, bugünden itibaren zamlı fiyatlarla satılmaya başlandı.

PM GRUBUNUN EN UCUZ VE PAHALI SİGARASI KAÇ TL?

Son zamla birlikte, sigara fiyatları 3-4 TL arasında değişen oranlarda arttı. Philip Morris grubu sigaralarında fiyat artışı, özellikle kullanıcılar arasında büyük bir etki yarattı. Sigaranın en pahalı markası 81 TL'yi bulurken, en ucuzu ise 72 TL olarak satışa sunuluyor.

İŞTE PM GRUBUNUN ZAMLI FİYATLARI ŞÖYLE:

2024 09 05 Sigara Zam Dundar X

Muhabir: Özkan ÇELİK