Kafalar grubunun bir üyesi olarak yaptıkları YouTube içerikleriyle milyonlarca izlenme alan Bilal Hancı’nın eski eşi Esin Çepni, son dönemin en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Bilal Hancı’dan ayrıldıktan sonra yaşadığı ilişkiler, yaptığı çalışmalar ile gündeme gelen Esin Çepni’nin OnlyFans hesabı açtığı iddia edildi.

Hal böyle olunca vatandaşlar Esin Çepni kimdir ve nereli? OnlyFans açtı mı? gibi soruları araştırmaya başladı. İşte Esin Çepni hakkında merak edilenler…

Esin Çepni Kimdir?

24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul'da doğan Esin Çepni, lisanslı makyaj uzmanı ve sosyal medya fenomenidir. Çepni, çeşitli sosyal medya platformlarında moda ve makyaj üzerine içerikler paylaşarak geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır.

Esin Çepni, geniş kitleler tarafından tanınmasına vesile olan çıkışını 2016 yılında katıldığı "İşte Benim Stilim" isimli yarışma programıyla yaptı. Bu yarışmada, moda anlayışı ve stil yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekti. Programa katıldıktan sonra, sosyal medya üzerindeki varlığını güçlendirerek takipçi sayısını artırdı ve bir fenomen haline geldi.

Kariyerine, moda ve makyaj konularında aktif olarak içerik üreterek devam eden Çepni, aynı zamanda profesyonel olarak makyaj sanatçılığı yapmaktadır.

Esin Çepni Nereli?

Kafalar YouTube kanalının bir üyesi olan Bilal Hancı ile evliliğini ‘aldatma’ iddiaları sonrası sonlandıran Esin Çepni’nin doğum yeri İstanbul’dur.

İstanbul’un, Türkiye'nin en büyük ve en kozmopolit şehirlerinden biri olması nedeniyle, Esin Çepni de kariyerine burada başlamış ve burada geliştirmiştir.

Esin Çepni Kaç Yaşında?

Esin Çepni nereli sorusunu cevaplandırdıktan sonra gelin ünlü fenomenin yaşını inceleyelim… Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 doğumludur.

Doğum tarihi 1993 olan Çepni, 2024 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. Güzel fenomen aslan burcudur.

Esin Çepni OnlyFans Açtı Mı?

Son dönemde, Esin Çepni'nin OnlyFans platformunda hesap açtığı ve bazı fotoğraflarını paylaştığı iddiaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Çepni, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, söz konusu fotoğrafların kendisinin onayı ve bilgisi olmadan paylaşıldığını, bu nedenle yasal süreci başlatacağını belirtti.

Bazı fotoğrafların da kendisine ait olmadığını söyleyerek bu konuda yanlış anlaşılmaların düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

Dolayısıyla ünlü fenomen ve makyaj uzmanı Esin Çepni, OnlyFans hesabı açmadı.

Arda Kural son halini paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu Arda Kural son halini paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Esin Çepni Instagram Adresi Nedir?

Esin Çepni, sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanmaktadır ve burada takipçileriyle moda, güzellik ve makyaj konularında etkileşimde bulunmaktadır. Özellikle Instagram'da etkili bir varlık gösteren Çepni, burada hem kişisel hayatından kesitler paylaşmakta hem de moda ve makyaj tüyoları vermektedir.

Çepni, güncel trendler ve makyaj teknikleri üzerine paylaşımlarıyla dikkat çekmektedir. Esin Çepni’nin Instagram adresi ise @es1nce’dir.

Esin Çepni ve Bilal Hancı Neden Ayrıldı?

Esin Çepni, 2021 yılında popüler sosyal medya grubu Kafalar'ın üyesi olan Bilal Hancı ile evlendi. Evlilikleri boyunca sık sık magazin gündeminde yer alan çift, ilişkilerindeki sorunlar nedeniyle 2022 yılında kısa bir süre için ayrılmış, ancak daha sonra tekrar bir araya gelmişlerdi.

Ancak, 2023 yılında Esin Çepni'nin, Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını gösteren görüntüleri ifşa etmesi üzerine, çift olaylı bir şekilde yollarını kesin olarak ayırdı. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK