Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'ı Pişman Etti! Çıktığı Her Maçta Bunu Yapıyor... Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'ı Pişman Etti! Çıktığı Her Maçta Bunu Yapıyor...

İtalya futbolunun tanınan isimlerinden 43 yaşındaki eski Serie A yıldızı Andrea Capone, Cagliari'de kaldığı Palazzo Tirso otelindeki odasında ölü bulundu. Eski futbolcunun ölüm nedeni hakkında polis araştırmalarını sürdürüyor.

İtalyan basınından gelen bilgilere göre, Capone otel odasında başına aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti. Capone, cumartesi günü bir vaftiz törenine katıldıktan sonra arabasının anahtarlarını bulamadığı için beş yıldızlı otelde kalmayı tercih etmişti. O geceyi iki katlı süitte tek başına geçirdiği öğrenildi.

Polis, olayın kazara gerçekleşmiş bir ölüm vakası mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek için otelin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şu ana kadar tüm işaretler bir kazaya işaret etse de, polis herhangi bir olasılığı göz ardı etmiyor. Capone'un ölüm nedeni yapılacak detaylı incelemelerin ardından kesinlik kazanacak.

Gfghhg-1

Kaynak: Haber Merkezi