Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Recep Çınar başkanlığında Temmuz ayı değerlendirme toplantısı yönetim ve denetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Merkez Bankası sürpriz yapmadı! Faizi yüzde 50’de sabit tuttu! Merkez Bankası sürpriz yapmadı! Faizi yüzde 50’de sabit tuttu!

Toplantıda konuşan Başkan Recep Çınar, “Yönetim ve denetim kurulu toplantılarımızı her ay yapıyoruz. Toplantımızda alacağımız sonuçlar teşkilatımıza hayırlı olsun. Finansman noktasında hiçbir sıkıntımız yok şuan itibariyle. İstediğimiz paralar ama öyle ama böyle geliyor, gönderiyorlar. Allah bereket versin. Esnafımıza finansmanı, parayı yetiştirmeye çalışıyoruz. Önemli olan. Faizler 29 ama gönül dağı ister aşağı çekilmesini ama Halk Bankası yani devlet parayı faizini geri çekeceği zaman inşallah bizimkilerde geri gelecek. Hayırlı olsun esnafımıza” diye konuştu.

22. Bölge Birliği olarak esnaflara her zaman finansman konusunda destek olduklarını vurgulayan Çınar, “Verdiğimiz destekler her zaman değişiyor. Temmuz ayı itibariyle Manisa bölgesi olarak 6,6 milyar TL finansman desteğinde bulunduk. Mükemmel bir para” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Özkan ÇELİK