ATV’de büyük ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol’da akılalmaz bir olay daha yaşandı. Esra Erol’un programına katılan Dilek Arı eşinin çocuğuna kötü davrandığını söyleyerek bunlardan şikayetçi olmuştu.  Ancak programda kan donduran gerçekler ortaya çıktı.

Eşi Mustafa ile canlı yayında yüzleşen Dilek Arı, eşinin çok alkol aldığını, çocukları ve çevresine kötü davranışlarda bulunduğu belirterek boşanmak istediğini söyledi.

Eşi Mustafa’yı karşısında gören Dilek Arı, eşinin özrü dilemesiyle çocukları için bir şans daha verdiğini ifade ederken “Bu kadar da olmaz” dedirten görüntüler ortaya çıktı.

“İçi Boştu”

Esra Erol, ekrana 1,5 yaşındaki bebeğin elinde alkol şişesi tuttuğu görüntüyü yansıtarak, “Çocuğunuzun elinde neden alkol şişesi var?” sorusunu sordu.

Soru karşısında “İçi boştu” diyerek durumu normalleştirmeye çalıştılar.

Canlı yayına bağlanan bir kişi “Arı çifti çocuklarının eline alkol şişesi vermekle kalmıyor, çocuklar uyusun diye alkol de içiriyorlar” diye ihbarda bulundu.

Olayın hemen ardından Emniyet güçleri o anları ihbar kabul ederek stüdyoya geldi. Anne baba ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

O anları ihbar kabul eden Emniyet güçleri  stüdyoya geldi ve anne babayı ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

Trafik magandası, astsubayımızı şehit etti! Trafik magandası, astsubayımızı şehit etti!

Kaynak: Haber Merkezi