Oğlunun nişan töreninde kalp krizi geçiren Albay hayatını kaybetti Oğlunun nişan töreninde kalp krizi geçiren Albay hayatını kaybetti

Esra Erol'da programına katılan Okan, 1 yıldır sosyal medyada görüştüğü ve evlenmeyi düşündüğü kadın zannettiği kişi tarafından 1 milyon 400 bin TL dolandırıldığını açıkladı. Ancak canlı yayında yapılan bir itiraf, Okan’ın aslında bir erkek tarafından kandırıldığını ortaya çıkardı.

Okan, internette tanıştığı Aslı Ekinci isimli bir kadınla evlilik hayalleri kurduğunu ve bu süreçte kadına toplamda 1 milyon 400 bin TL verdiğini anlattı. Ancak bu kişinin sadece telefonla konuştuğunu ve paraları Murat Kandemir isimli bir ev sahibine gönderdiğini belirtti.

Şok Eden İtiraf

Canlı yayında konuşan Murat Kandemir, "Aslı diye biri yok, yazışmaları yapan bendim" diyerek şoke edici itiraflarda bulundu.

Yayına bağlanan fotoğraftaki gerçek kadın, isminin kullanılmadığını ancak fotoğrafının izinsiz alındığını belirterek dava açacağını söyledi. Olayın ardından Okan ve izleyiciler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Kaynak: Haber Merkezi