Kırıkkale’nin Gürler Mahallesi 684. Sokak’ta, hayvancılıkla uğraşan iki akraba arasında et-süt ticareti konusunda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. O anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
BACAĞINA ÜÇ KURŞUN İSABET ETTİ
Kavga sırasında A.Ö. (34), husumetlisi S.A.'yı (32) tabanca ile sol bacağından vurdu. Bacağına üç kurşun isabet eden S.A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayın ardından kaçan şüpheli A.Ö. ile kavgaya karıştıkları belirlenen M.Ö. (24), M.Ö. (32), C.Ö. (65) ve Y.Ö. (27), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip sonucunda kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.