İstanbul’da yaşanan dolandırıcılık ve şantaj olayı, filmleri aratmayan bir hikaye ile gündeme geldi. 5 yıldır birlikte olduğu kadın tarafından özel videoları çekilen bir adam, evlilik hayalleri kurarken dolandırıldı.

Parayı Vermeyince Terk Edilerek Ölümle Tehdit Edildi

Ekol TV’nin haberine göre, adamın ilişkisi, kadının kendisinden 150 bin lira istemesiyle kabusa dönüştü. Parayı vermeyince terk edilen adam, daha sonra aldığı bir telefonla ölümle tehdit edilerek 1 milyon lira talep edildiğini belirtti.

Kars’ta kız kaçırma meselesi köyü karıştırdı! Ortalık meydan savaşına döndü Kars’ta kız kaçırma meselesi köyü karıştırdı! Ortalık meydan savaşına döndü

Soluğu Savcılıkta Aldı

Toplamda 25 bin dolar, 600 bin lira ve 400 gram altınını kaptıran adam, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Masaj Salonu İlanlarında Yer Aldığı Ortaya Çıktı

Evleneceği kadının bir süre sonra masaj salonu ilanlarında yer aldığı da ortaya çıktı. Şantajcı kadın, adamın kendi evinde çekilen özel videolarıyla onu tehdit ederek para talep ettiğini itiraf etti.

Adam, kadının kumar ve alkol bağımlılığı olduğunu ve esas amacının zengin erkeklerle birlikte olup video çekip para kazanmak olduğunu ifade etti. Dolandırıldığını, paralarının gittiğini ve evinin kurşunlandığını söyleyen adam, yaşananların hesabını sormak için hukuk yoluna gideceğini belirtti.

Kaynak: Ekol TV