Ağustos ayında Jüpiter ve Satürn arasındaki negatif etkileşimin getirdiği sancıların ardından neredeyse tüm burçlar için zorlu bir ay oldu. Özellikle Merkür’ün geri hareketi ve Merkür retrosu Ağustos ayının yarısına kadar başta başak ve aslan olmak üzere herkesi etkiledi. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olmak üzere Eylül 2024 burç yorumlarını beraber gözden geçirelim!

Eylül 2024 Burç Yorumları

Eylül ayında ise her şey tamamen değişiyor! 4 Eylül itibarıyla Mars, Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Bu burçta Mars, güçlü konumda olmadığı için güvenlik ihtiyacımız ve savunma isteğimiz belirgin şekilde artabilir. Mars, Kasım ayının sonuna kadar Yengeç burcunda kalacak ve hatta 2025’te geri hareketteyken yeniden Yengeç burcunda olacak. Yani bu ay başlayan olaylar, 2025’in ilk aylarında tekrar gündeme gelebilir.

3 Eylül’de Başak burcundaki Yeni Ay'ın hemen ardından, 18 Eylül’de Balık burcunda parçalı bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu tutulma, Neptün’den açı alıyor, bu yüzden bu ay hem ruhsal hem de fiziksel sağlığımıza ekstra özen göstermemiz gerekiyor. Zaman zaman hayatı daha karamsar bir pencereden görebilir, kafa karışıklığı yaşayabilir ve iki seçenek arasında gidip gelebiliriz. Bu dönemde karar almak zor olabilir. Acele etmek yerine, olayları dikkatle gözlemleyip sağduyulu davranmak en iyisi olacaktır.

Eylül 2024 Koç Burcu

Koç burcu ile Eylül 2024 burç yorumlarına ilk adımı atalım. Sevgili koçlar, Eylül ayında iş ve günlük rutinlerinize odaklanacaksınız. Ay boyunca Venüs, ilişkilerde size destek sağlayacak. 3 Eylül'deki Yeni Ay ile iş ve sağlık konularında yeni başlangıçlar yapabilir, düzenli ve planlı olma isteği hissedebilirsiniz. 4 Eylül'de Mars, ev ve aile ile ilgili alanınıza geçiş yapacak; bu da evde hareketliliği artırabilir. Evinizde tadilat gündeme gelebilir, aile ilişkilerinde daha dikkatli olmanız gerekebilir.

18 Eylül'deki Ay tutulması, beklenmedik gelişmelerle karşınıza çıkabilir, kontrol edemediğiniz durumlarla yüzleşebilirsiniz. 22 Eylül'de Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacak.

Eylül 2024 Boğa Burcu

Boğa burçları için Eylül ayında, aşk hayatınız ve yaratıcı projeler ön planda olacak. 3 Eylül'deki Yeni Ay, aşk konusunda önemli bir karar almanızı sağlayabilir; hobilerinize yönelebilir veya çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, tatil planları yapabilir ve keyif aldığınız alanlara harcama yapabilirsiniz. Ancak, bu dönemde sosyal çevrenizden gelen tavsiyelere dikkat etmelisiniz; yanıltıcı olabilirler.

4 Eylül'de Mars’ın Yengeç burcuna geçişi, kardeşler ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi etkileyecek. Aralık ayına kadar iletişim, sözleşmeler ve yakın çevrenizle olan ilişkiler önem kazanacak. Bu süreçte, kardeşlerinizle aranızda sürtüşmeler yaşanabilir; bu yüzden iletişimde dikkatli olmalısınız.

18 Eylül'deki Ay tutulması, sosyal çevreniz ve arkadaş ilişkileriniz üzerinde etkili olacak. Etkinliklere katılabilir, arkadaşlarınıza destek olabilir veya fedakarlık yapabilirsiniz. Ancak, başkalarının fikirlerinden fazla etkilenmemeye özen gösterin.

22 Eylül’de Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, iş hayatınız ve sağlığınız ön plana çıkacak. Sağlıklı yaşam ve işte verimlilik arayışına girebilirsiniz. Sonrasında Venüs’ün ilişkiler alanınıza geçişi, partnerinizle daha fazla vakit geçirme ve gelecek planları yapma isteğinizi artıracak.

Eylül 2024 İkizler Burcu

İkizler burcu olanların dikkatine… Eylül ayında ev ve aileyle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. 3 Eylül'deki Yeni Ay, evinizde değişiklikler yapmanıza, yeni eşyalar almanıza veya taşınmanıza olanak tanıyabilir. Ailevi konuları 4 Eylül sonrasında gündeme getirmeniz daha uygun olacaktır, çünkü 2-3 Eylül'de Mars’ın Neptün ile zorlayıcı açısı yanlış adımlar atmanıza yol açabilir. Bu günlerde sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

4 Eylül'den itibaren Mars, para alanınıza geçiyor ve yıl sonuna kadar daha fazla para kazanma isteğiniz artabilir. Harcamalar da yükselebilir. 18 Eylül’deki Ay tutulması, kariyerinizde bir dönemin sonlandığını gösteriyor; iş değişikliği, terfi veya statü değişiklikleri gündemde olabilir. Anne veya babanızla ilgili bazı sorunlar da ortaya çıkabilir.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor ve aşk hayatınıza, çocuklarınıza ve keyif aldığınız aktivitelere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. 23 Eylül’de Venüs Akrep burcuna geçerek iş ve üretkenlik alanında memnuniyetinizi artırabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Eylül 2024 Yengeç Burcu

Yengeç burcu ile devam edelim… Sevgili Yengeçler, Eylül ayında, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkiler ön planda olacak. İletişim, seyahat, haberleşme, satış ve pazarlama konularında hareketli bir dönem geçireceksiniz. 3 Eylül'deki Yeni Ay, bu alanlarda yenilikleri gündeme getirebilir; bir seyahat planı yapabilir, yeni projelere başlayabilir veya bir seminere katılabilirsiniz. Ancak, 3 Eylül'de seyahatlerde aksaklıklar yaşanabilir ve önemli imzaları bu tarihe denk getirmemeye özen göstermelisiniz. Neptün'ün etkisiyle hata yapma riski var.

4 Eylül'de Mars burcunuza geçiyor ve Aralık ayına kadar enerjiniz yüksek olacak. Bu dönemde planlarınızı gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Ancak, duygusal tepkiler ilişkilerinizi etkileyebilir ve kendinizi koruma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ayrıca, mide hassasiyeti yaşanabilir.

18 Eylül'deki Ay tutulması, yurt dışı bağlantılı işler, hukuki konular, eğitim ve seyahatlerde olumlu sonuçlar getirebilir. Bir eğitimi başarıyla tamamlayabilir, medyada yer alabilir veya bir eseriniz yayımlanabilir. Vize veya oturum izniniz de çıkabilir.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçerek yerleşim, emlak, ev ve aile konularına dikkat çekiyor. 23 Eylül sonrasında ise Venüs’ün Akrep burcuna geçişi, aşk hayatınızı canlandırabilir ve romantik ilişkilerinize renk katabilir.

Eylül 2024 Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar, Eylül ayında maddi konulara ve gelirlerinize odaklanacaksınız. 3 Eylül'deki Yeni Ay ile birlikte, iki hafta boyunca yeni gelir kaynakları bulabilir, yatırımlarınıza dair stratejiler geliştirebilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Ancak, 3 Eylül'de arkadaş ilişkilerinde maddi problemler yaşanabilir. Yardım etmek isteyebilir, ancak paranızı geri almanız zor olabilir; dikkatli olmalısınız. Ayrıca, riskli ve bilinmeyen yatırım kaynaklarından uzak durmanızda fayda var.

4 Eylül'de Mars arka alanınıza geçiyor ve Aralık ayına kadar sağlığınıza dikkat etmeniz önem taşıyor. Enerjinizi doğru kullanamayabilirsiniz ve arkanızdan işler çevrilebilir. Bu dönemde yurtdışı bağlantılı işlerde başarı şansınız yüksek olabilir.

18 Eylül'deki Ay tutulması, eşinizin veya ortağınızın parasal konuları ile ilgili önemli gelişmelere işaret ediyor. Ödemeler, vergi, kredi, borç, nafaka veya miras gibi konulara odaklanabilirsiniz. Parasal kararlarınızı duygusal değil, gerçekçi bir şekilde almanız gerekebilir.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçiyor ve kardeşlerinizle, kuzenlerinizle daha fazla vakit geçirebilir, iletişim ve seyahat konuları ön plana çıkabilir. 23 Eylül'de Venüs’ün ev ve aile alanınıza geçişi, evinizi güzelleştirmenize ve aile içindeki ilişkilerinizi daha sıcak ve anlayışlı hale getirmenize yardımcı olabilir.

Eylül 2024 Başak Burcu

Başak burçları! Eylül, sizin için önemli bir ay olacak. 3 Eylül'deki Yeni Ay, beden sağlığınız, özel hayatınız ve çalışma koşullarınızla ilgili önemli kararlar almanıza neden olabilir. Daha önce planladığınız projelere bu Yeni Ay'dan üç gün sonra başlayabilirsiniz. Ancak, 3 Eylül’de yanıltıcı etkiler olabilir; özellikle özel hayatınızda, ilişkilerde veya ortak işlerde bazı problemler yaşanabilir. Yanılgılar ve gerçeklerin ortaya çıkması mümkün.

Yeni ayın ilk günleri Mars sosyal çevrenize geçiyor ve Aralık ayına kadar sosyal hayatınız oldukça hareketli olacak. Etkinlikler, kutlamalar ve keyifli anlar sizi mutlu edebilir. Ayrıca, ekip çalışmaları ve sosyal medya projeleri de gündeme gelebilir.

18 Eylül’deki Ay Tutulması, özel hayatınız ve ilişkilerle ilgili önemli kararları işaret ediyor. Bir aşk ilişkisi başlayabilir veya devam eden bir ilişkide sona gelebilir. Bu dönem duygusal olarak hassas olabilirsiniz.

Ay sonlarına doğru Güneş, Terazi burcuna geçerek parayla ilgili konulara odaklanmanızı sağlar. 23 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçişi, kuzen ve kardeşlerinizle olan ilişkinizi güçlendirebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandırabilir.

Eylül 2024 Terazi Burcu

Terazi burcu olanlar, Eylül ayının ilk iki haftasında dinlenmeye ve kendinize vakit ayırmaya odaklanmalısınız. Ruhsal ve spiritüel konularla ilgilenebilir, bilinmeyen yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Ekim ayında burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması öncesi, kötü alışkanlıklardan kurtulmak, ruhsal ve fiziksel sağlığınıza odaklanmak için hazırlık yapmanız faydalı olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya özen gösterin.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçiyor ve Aralık ayına kadar kariyer, iş hayatı ve statünüzle ilgili konular ön planda olacak. Üstleriniz ve otorite figürleriyle tartışmalardan kaçınmalı, kariyerinizde daha fazla çaba göstermelisiniz. Görünürlüğünüzü artırmak mümkün olabilir.

18 Eylül’deki Ay Tutulması, iş ve çalışma koşullarındaki fedakarlıklarınızın etkilerini görmenize neden olabilir. Bazı çalışma arkadaşlarınızla yolları ayırabilir veya onların sorunlarını fark edebilirsiniz. Sağlık problemleri gündeme gelebilir, ancak bu dönemde tedavi olabilir ve iyileşebilirsiniz.

22 Eylül’de Güneş burcunuza geçerek kendinize olan güveninizi artırabilir. Sağlık sorunları yaşadıysanız, daha zinde hissedebilirsiniz. 26 Eylül sonrası Merkür’ün burcunuza geçişiyle birlikte, fikirlerinizi ve hayatınıza dair önemli kararları çevrenizle daha etkili bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Eylül 2024 Akrep Burcu

Sevgili Akrepler, yönetici gezegen Mars'ın Yengeç burcuna geçişi, mevcut durumunuzu geliştirme ihtiyacı doğurabilir. Uzaklaşmak yerine, bulunduğunuz yerden en iyi şekilde yararlanmanız ve geçmişin izlerini temizlemeniz gerekecek. Bu süreçte, gerçekten istediğiniz ve sonuç alabileceğiniz yolculuklara çıkmak daha faydalı olacaktır.

Balık burcunda gerçekleşecek parçalı Ay tutulması, yaratıcı projeler, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili önemli değişimlere işaret ediyor. Yaratıcı ifade biçimlerinizi gözden geçirmeniz ve yenilemeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler ve yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Eylül 2024 Yay Burcu

Yay burcunu hareketli bir ay bekliyor. Eylül ayında iş hayatınız ve kariyeriniz ön planda olacak. Önemli görüşmeler yapabilir, terfi alabilir veya yeni projelere başlayabilirsiniz. 3 Eylül'deki Yeni Ay, kariyerinizde ilerleme kaydetmenizi sağlayabilir. Ancak, ev ve aile hayatında bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Evde tadilat gereksinimleri veya aile büyüklerinin sağlık sorunları, eşinizin iş veya ailesiyle ilgili problemler canınızı sıkabilir.

4 Eylül’de Mars Yengeç burcuna geçerek, Aralık ayına kadar ödemeler, kredi, vergi, miras ve nafaka konularına odaklanmanız gerekecek. Bazı Yay burçları sağlık sorunları yaşayabilir veya operasyon geçirebilir.

18 Eylül'deki Balık burcundaki Ay tutulması, ailenize odaklanmanızı sağlayabilir. Evden veya ülkeden ayrılma, taşınma, evinizi satma veya kiraya verme gibi konular gündeme gelebilir. Bu süreçte belirsizlikler yaşanabilir ve anne-babanız arasında anlaşmazlıklar çıkabilir.

22 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçerek, etkinliklere katılabilir, organizasyonlarda yer alabilir ve işten gelen gelirlerinizi artırabilirsiniz. 26 Eylül sonrası, gelecek planlarınızı hızlandırabilir ve ay sonuna doğru sosyal hayatınız canlanabilir.

Eylül 2024 Oğlak Burcu

Oğlak burcu olumsuzluklar yaşayabilir. Mars'ın Yengeç burcuna geçişi, ikili ilişkilerinizde pürüzleri ortadan kaldırmak ve nihai kararlar almak isteğinizi artırabilir. Ancak, karşı taraftan gereken çabayı göremezseniz, motivasyonunuz düşebilir.

23 Eylül’de Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle birlikte sosyal çevreniz konusunda daha dikkatli ve seçici olabilirsiniz. Sizinle aynı görüş ve hassasiyetlere sahip kişilerle vakit geçirmek, kendinizi daha iyi ifade etmenizi ve daha dışa dönük olmanızı sağlayabilir.

Eylül 2024 Kova Burcu

Kova burcu, Merkür'ün Terazi burcuna geçişi, kariyerinizde önemli döngüleri başlatabilir. Yeni hedefler, çalışma ortamları ve ilişkiler ortaya çıkabilir. Bu süreçte özenli ve diplomatik olmanız gerekebilir.

Eylül ayında maddi konular, kredi, borç, nafaka ve miras gibi temalar ön planda olacak. Kazançlarınız, yatırımlarınız ve eşinizin maddi durumu da gündemde olabilir. 3 Eylül’deki Yeni Ay, bu alanlarda kararlar almanıza neden olabilir; kredi çekebilir veya yatırımlarınızı düzenleyebilirsiniz. Ancak, bu alanda sorunlar yaşanabilir ve uzun vadeli düşünmeniz gerekebilir. Unuttuğunuz bir borcu ödemeniz gerekebilir ve riskli yatırımlardan kaçınmalısınız.

Güneş'in Terazi burcuna geçişi, uluslararası konular, eğitim ve genişleme alanlarında yeni fırsatlar ve farkındalıklar getirebilir. Etkinizin arttığını ve yayıldığını görebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda öne çıkmaya ve deneyimlerinizi paylaşmaya odaklanın.

Müge Anlı'da İtiraf! Oğlu Ağzından Kaçırdı, Yayın Sonrası Ortadan Kayboldu Müge Anlı'da İtiraf! Oğlu Ağzından Kaçırdı, Yayın Sonrası Ortadan Kayboldu

Eylül 2024 Balık Burcu

Balık hep duygusal mı olacak? Eylül ayında ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar ön planda olacak. 3 Eylül’deki Yeni Ay, evlilik, nişan veya yeni bir ilişkiye adım atma kararlarını gündeme getirebilir. Aynı zamanda sözleşmeler ve anlaşmalar da önem kazanabilir. Ailenizden destek görmemek veya ev ve yerleşimle ilgili sorunlar yaşamak hayal kırıklığına neden olabilir.

4 Eylül’de Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle, Aralık ayına kadar çocuklarınızla ilgilenmek, çocuk sahibi olmak, hobilerinize ve keyif aldığınız konulara zaman ayırmak ön planda olacak. Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve enerjinizi yaratıcı projelere yönlendirebilirsiniz.

Aldığınız kararlar, bıraktığınız duygular ve yaptığınız seçimler hayatınızı şekillendirecek. Bu süreçte kendinizi daha dikkatli dinlemeli, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı anlamalı, kişisel hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK