TikTok'ta 'cdburak35' kullanıcı adıyla tanınan bir genç, Alaçatı'da dondurma alırken ödediği astronomik ücretle sosyal medyanın gündemine oturdu. Genç adam, arkadaşıyla birlikte toplam 5 top dondurma aldı ve bunun için tam 1050 TL ödemek zorunda kaldı. Burak, dondurmasını kameraya gösterirken, "Fakir fukara ne yapsın?" ifadelerini kullandı.

Bu yüksek fiyatlı dondurma alışverişi, sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu. Görüntülerde Burak, "Ben 3 top sen 2 top dondurma aldık. Fakir fukara ne yapsın? Topu 100 TL olsa gene 1000 TL yapmıyor" dedi. O anlara tanık olan arkadaşı ise, "Külahı para, peçetesi para. Alaçatı burası her şey para" diyerek cevap verdi.

Videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından, birçok kullanıcı tepkilerini dile getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Gerçekten bu fiyatları kabullendik mi?" yorumunu ekledi. Bir başka kullanıcı ise, "Vallahi ne yalan söyleyeyim bu fiyata alacak kişi bulsam ben de satarım." ifadelerini kullandı.

İzmir’de ‘omuz atma’ cinayeti: Tahliyenin ardından yeniden tutuklama! İzmir’de ‘omuz atma’ cinayeti: Tahliyenin ardından yeniden tutuklama!

Kaynak: Haber Merkezi