UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile evinde karşılaşan Fenerbahçe 2-1 kazandığı mücadelenin sonucunda bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Fenerbahçe-Lugano mücadelesinden galibiyet ile ayrılsa da ilk yarıda yaşanan bir olay galibiyete gölge düşürecek boyutta!

Fenerbahçe’nin bel kemiği olarak bilinen tecrübeli yıldız Fred, ilk yarının ortalarında yaşanan bir mücadele sonucu oyunu terk etmek zorunda kaldı. Peki, Fred sakatlandı mı? Fred ne zaman oynayacak? Hangi maçları kaçıracak?

Fred Sakatlandı mı?

Fenerbahçe’nin yetenekli orta saha futbolcusu Fred (Frederico Rodrigues de Paula Santos), UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Lugano ile oynanan maçta aldığı darbe sonucu sakatlandı. Fred’in sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildi.

Fenerbahçe'de Fred Ne Zaman Dönecek?

Fred'in sağ diz iç yan bağındaki hasar nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu süreçte tedavisine hemen başlanmış durumda.

Fred Hangi Maçları Kaçıracak?

Fred, Lille ile yapılacak iki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı ve Süper Lig'in ilk haftasındaki maçı kaçıracak. 31 yaşındaki oyuncunun ilk haftadaki maça yetişmesi de zor görünüyor.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

"Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Lugano ile oynadığımız karşılaşmada darbe alarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Fred’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Görüntülenme neticesinde sağ diz iç yan bağ hasarı tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır."

Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor

 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK