Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yendiği maçın ardından çeyrek finalde karşılaşacakları Hollanda'ya önemli mesajlar verdi. Hollanda'nın yayıncı kuruluşuna canlı yayında konuşan Ferdi, iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Manisa FK Futbol Okullarında kayıtlar başladı Manisa FK Futbol Okullarında kayıtlar başladı

Sözlerine "Korkun bizden" diyerek başlayan Kadıoğlu, şunları söyledi: "Hollanda kesinlikle bizden korksun. Bir maça ne kadar enerji koyduğumuza bir bakın. Hücumda tehlikeli şanslar üretiyoruz, defansif olarak bugün çok iyiydik."

Alt yaş kategorilerinde Hollanda için oynayan Ferdi, Hollanda'daki arkadaşlarının Türkiye'yi desteklediğini belirterek, "Az önce telefonumu kontrol ettim ve Hollanda'daki birçok arkadaşımın tebrik mesajlarını gördüm. Hepsine birer forma gönderdim. O formaları giymek zorundalar." ifadelerini kullandı.

Ferdi, taraftar desteğinin önemine de vurgu yaparak, "Taraftarlarımızla birlikte sahada 12 kişiyiz. Almanya'da yaşayan çok sayıda Türk var ve bizi yalnız bırakmıyorlar. Biz de şimdi maksimum gücümüze ulaşmak istiyoruz. Finale kadar gidersek çok güzel olur." dedi.

A Milli Takımımız, Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda cumartesi günü saat 22.00'de karşı karşıya gelecek. Bu maçın galibi, İngiltere ya da İsviçre ile eşleşecek.

Türkiye, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde Hollanda ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Ferdi Kadıoğlu'nun iddialı açıklamaları, takımın ne kadar motive ve kararlı olduğunu gösteriyor. Tüm gözler bu büyük karşılaşmada olacak. 

Kaynak: Haber Merkezi