Terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in öldüğü yönündeki iddialar, FETÖ’ye yakın çevreler tarafından sosyal medyada duyurulurken, örgütün firari isimlerinden Hakan Şükür de bu gelişmeye kayıtsız kalmadı. Şükür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda isim vermeden dini mesajlar içeren ifadelere yer verdi.

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen Öldü

FETÖ kaynakları, Gülen’in ölümünün 20 Ekim’de gerçekleştiğini belirtirken, bu bilgiyi örgüt üyeleri ve terör örgütü liderinin yeğeni Ebuseleme Gülen sosyal medya hesaplarından doğruladı. Anadolu Ajansı, gelişmeyi "Fetullah Gülen'in öldüğü iddia edildi" şeklinde duyururken, örgüt yönetimine yakın sosyal medya hesaplarının ve akrabalarının bu haberi teyit ettiğine dikkat çekti.

Sosyal medyada cinsel istismara uğradığını söylemişti: Gerçek başka çıktı Sosyal medyada cinsel istismara uğradığını söylemişti: Gerçek başka çıktı

Firari Hakan Şükür’den Paylaşım

Terör örgütü lideri Gülen'in ölüm haberinin duyurulmasının ardından FETÖ firarisi ve ABD'de yaşayan Hakan Şükür, isim vermeden bir paylaşım yaptı. Şükür paylaşımında, "Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese.." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Merkezi