Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de yoluna sadece bir beraberlikle devam eden ve son Antalyaspor deplasmanından kayıpsız dönene Galatasaray, gözünü Avrupa Ligi’ne çevirdi.

Maçın ne zaman, nerede oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı, şifresiz olup olmayacağı gibi sorular araştırılıyor… Galatasaray-Elfsborg maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor…

Galatasaray-Elfsborg Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Futbolseverler, Galatasaray-Elfsborg maçının ne zaman oynanacağı belli oldu. Galatasaray-Elfsborg mücadelesi 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Mücadele saat 17.30’da başlayacak. Maçın oynanacağı stadyum ise Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park.

Galatasaray-Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, Elfsborg karşısında galibiyet için sahaya çıkacak. Stadyuma gidemeyenler mücadeleyi televizyon başında takip edecek. Galatasaray-Elfsborg maçı, TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.

Galatasaray-Elfsborg Maçı Şifresiz mi?

Galatasaray ile Elfsborg arasında 23 Ekim Çarşamba günü saat 17.30’da oynanacak mücadele şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak izleyebilecek.

Galatasaray’ın Avrupa Ligi Fikstürü

Öte yandan Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde kalan maçları şu şekilde:

Juventus'un 3.4 milyon takipçili hesabı bir Türk'ün eline geçti! Paylaşımlar fena... Juventus'un 3.4 milyon takipçili hesabı bir Türk'ün eline geçti! Paylaşımlar fena...
  • 23 Ekim: Galatasaray - Elfsborg
  • 7 Kasım: Galatasaray - Tottenham
  • 28 Kasım: Alkmaar - Galatasaray
  • 12 Aralık: Malmö - Galatasaray
  • 21 Ocak: Galatasaray - D.Kiev
  • 30 Ocak: Ajax - Galatasaray

Kaynak: Spor Servisi