Manisa’da yetişiyor… Avrupa dahil birçok ülkeye ihraç ediliyor Manisa’da yetişiyor… Avrupa dahil birçok ülkeye ihraç ediliyor

Garanti Bankası, şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapanlar için özel bir kampanya başlattı. Başvurusu onaylanan müşteriler, 1000 TL ve üzeri ilk harcamalarında 1000 TL bonus kazanacaklar.

Kampanya, 1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle bankanın müşterisi olan ve Bonus kredi kartı başvurusu yapan kişiler için geçerli olacak.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, ya da moneybonus.com.tr üzerinden yapmaları gerekiyor.

 Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus bu kampanyaya dahil değil. Ayrıca, personel kartlar kampanya kapsamında değil, ancak sanal kartlar dahil. Kazanılan bonuslar 25 Ağustos – 25 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek ve en çok kazanç sağlanan karta yüklenecek. Garanti BBVA, kampanyanın sona ermesine 7 gün kala, bu fırsattan yararlanmak isteyenleri kampanyaya katılmaya davet ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi