Hizbullah, Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğünü doğruladı Hizbullah, Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğünü doğruladı

ABD’nin Arkansas eyaletinde akılalmaz bir olay yaşandı. 21 yaşındaki Darien Urban ve 20 yaşındaki Shalene Ehlers, bebeklerini bir kamp alanında 6’lı bira ve bin dolar karşılığında satmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Olay, kamp alanı sahibinin şüphelenip yetkililere ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı.

İhbar üzerine harekete geçen Benton County Şerif Bürosu, kamp alanında iki aylık bir bebeği buldu. Bebeğin kötü bir koku yaydığı ve cildinin zarar gördüğü tespit edildi. Polis, bebeği acil olarak hastaneye sevk etti. Bebeğin ebeveynleri ise olay yerinde değildi.

Bebeklerini Devretmek İçin Sözleşme İmzalamışlar

Yapılan araştırmalarda, çiftin Cody Martin isimli bir alıcıyla bin dolar karşılığında bebeklerini devretmek için bir sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Görgü tanıkları, çiftin alkol veya uyuşturucu madde etkisi altında olduğunu öne sürdü.

Urban ve Ehlers, bebeklerini tanımadıkları bir kişiye bırakmakla suçlanarak gözaltına alındı. Benton County Şerif Bürosu, çiftin bebeklerini tehlikeye attığını belirtti. Çift için kefalet bedeli 50 bin dolar olarak belirlenirken olay büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi