Manisa Bitlisliler Derneği Başkan Yardımcısı Kemal-Saliha Gerdan çiftin oğulları Gıda Mühendisi Gökhan Kerim ile Diyetisyen Sabriye-Hamza çiftin kızları Sabiha Nurcan muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Sabiha ile Gökhan’ın nikahını Şehzadeler Belediyesi Nikah Memuru Nurettin Başkurt kıydı. 

Dünya'ya davetsiz misafir! Yeni uydu olacak Dünya'ya davetsiz misafir! Yeni uydu olacak

Şehzadeler Belediyesi’ne ait Veziroğlu Tesislerinde gerçekleştirilen düğüne Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, AK Parti Manisa ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Hayrullah Solmaz, Manisa İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Eşref Aslan, iş insanı Arif Koşar, Şehzadeler Kent Konseyi Üyesi Necmi Çiçek ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde davetliler ve çiftler, gece boyunca eğlenerek bol bol oyunlar oynadı ve halay çekti. Tören, coşkulu bir atmosferde geçti.

Bu mutlu günlerinde davetlileri ağırlamanın sevincini yaşayan Kemal Gerdan, düğüne katılan, çelenk gönderen ve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Gerdan ve Kurt aileleri, bu özel günde sevdikleriyle birlikte olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Muhabir: Özkan ÇELİK