Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yeni dönem adayı Aziz Yıldırım son günlerde gündemde önemli bir yer tutuyor. Aziz Yıldırım’ın ailesi ve özel hayatı da merak ediliyor. Bir dönem yaş farkıyla çokça konuşulan evliliği de merak edilenler arasında yer alıyor.

Peki, Aziz Yıldırım’ın eşi Gonca Yıldırım kimdir? Gonca Çelikkıran Yıldırım yaşı başta olmak üzere tüm merak edilenleri yanıtladık!

Aziz Yıldırım Evli Mi? Eşi Kim?

Aziz Yıldırım ilk evliliğini 1981 yılında Yıldız Yıldırım’la yapmıştır. 2010 yılında boşanan çiftin Hande Gamgam ve Gülşah Gordi isimli iki kızı bulunmaktadır.

Aziz Yıldırım 2011 yılının Mayıs ayında Gonca Çelikkıran ile dünyaevine girmiştir. Aziz Yıldırım Gonca Çelikkıran çifti beş yıllık bir ilişkinin ardından Çırağan Sarayı’nda 12 davetlinin katıldığı bir törenle evlenmiştir. Gonca Yıldırım kimdir bir bakalım…

Gonca Yildirim Kimdir 2

Gonca Yıldırım Kimdir?

Gonca Çelikkıran Yıldırım, Aziz Yıldırım’ın günümüzdeki eşi ve kızının annesidir. Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü iletişim departmanında çalıştığı bilinmektedir. Aynı dönemde ablası Gül Çelikkıran da Fenerbahçe Spor Kulübü’nde reklam müdürü olarak görev almıştır.

Gonca Yıldırım’ın 1990’lı yılların sonunda JET-PA şirketinde Halkla İlişkiler Uzmanı olarak çalıştığı da bilinenler arasındadır. Bu dönemde JET Fadıl olarak tanınan Fadıl Akgündüz’ün projelerinde önemli bir görev üstlenmiştir. Tanıtım ve iletişim toplantılarında aktif bir rol aldığı bilinmektedir.

Gonca Yıldırım Kaç Yaşında?

Gonca Yıldırım 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Gonca Çelikkıran Yıldırım günümüzde 48 yaşındadır. Gonca Yıldırım’ın nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Gonca Yildirim Kimdir 1

Gonca Yıldırım Aziz Yıldırım Çocuğu Var Mı?

Gonca Yıldırım kimdir sorusunun yanında Aziz Yıldırım’ın kaç çocuğu olduğu da merak edilenler arasında.

Gonca Yıldırım Aziz Yıldırım çiftinin 11 yaşında Yaz isimli bir kızı bulunmaktadır. Yaz Yıldırım, Aziz Yıldırım’ın üçüncü ve en küçük çocuğudur.

Gonca Yildirim Kimdir 5

Aziz Yıldırım Gonca Yıldırım Yaş Farkı Kaç?

Gonca Çelikkıran Yıldırım 1976 yılında dünyaya gelmiş olup güncel olarak 48 yaşındadır. Aziz Yıldırım ise 1952 yılında doğmuş olup 2023’te 71 yaşına girmiştir. Aziz Yıldırım Gonca Yıldırım arasında 23 yaş fark bulunmaktadır.

Netflix Anime Önerileri: İzlemeniz Gereken En İyi 15 Anime Netflix Anime Önerileri: İzlemeniz Gereken En İyi 15 Anime

Gonca ve Aziz Yıldırım çifti evlenecekleri dönemde yaş farkıyla gündem olmuştu. Hatta ailelerin karşı çıktığı söylentileri yayılmıştı. Günümüzde de Aziz Yıldırım Gonca Çelikkıran boşandı iddiaları ortaya atılsa da çiftin halen evli olduğu bilinmektedir. Çift geçtiğimiz yıllarda boşanma iddialarını reddetmiştir.

Muhabir: Özkan Çelik