Gördes Belediyesi, halk ekmek satışlarını genişletme kararı aldı. Belediye Başkanı Av. İbrahim Büke tarafından yapılan açıklamada, halk ekmek satışlarının vatandaşların talepleri doğrultusunda hızla devam ettiği bildirildi. 16 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren, Gördes Belediyesi ekmek fırınında üretilen halk ekmeklerin Güneşli Mahallesi'ne ek olarak belirlenen diğer mahallelerde de satışa sunulacağı duyuruldu.

Satışlar, belirlenen güzergahlar doğrultusunda vatandaşlara ulaşacak ve halk ekmekler, yeni mahallelerde de kolayca temin edilebilecek. Başkan Büke, bu adımın ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, yapılan hizmetlerin vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini vurguladı.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLADI

İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır? İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır?

Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke’nin açıklamasında, “Halk ekmek satışlarımız vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hızla devam ediyor.  Gördes Belediyesi ekmek fırınında üretilen halk ekmeklerimiz 16 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren Güneşli mahallemize ek olarak belirlenen Mahallelerimizde de satışı yapılacaktır. Halk ekmeklerimiz belirlenen güzergahlar doğrultusunda vatandaşlarımıza ulaşacaktır. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur. İlçemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadeleri yer aldı.

Gördes’te halk ekmek satılacak mahalleler şöyle açıklandı: Oğulduruk, Börez, Beğel, Çiçekli, Kalemoğlu, Karayağcı, Kayacık, Yakaköy ve Çiğiller.

Kaynak: Haber Merkezi