Fenerbahçe harekete geçti… Galatasaray’ı 7 ayrı kuruma şikayet etti! Fenerbahçe harekete geçti… Galatasaray’ı 7 ayrı kuruma şikayet etti!

Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Göktaş, kulübün lisanslı görme engelli minik yüzücüleri için kurs düzenlediklerini söyledi.

Göktaş, şöyle konuştu: “Salı ve Cuma günleri düzenli yüzme dersi aldırıyoruz. Genel olarak on yaş altı olan görme engelli 12 sporcumuz bu şekilde antrenman yapmayı sürdürürlerse gelecekte büyük başarılar kazanacaklarına inanıyorum.”

Görme engelli miniklerin aynı zamanda derslerinde de çok başarılı olduklarını söyleyen Başkan Göktaş  “Spor ile görme engelli çocuklarımız hem beden sağlıklarını koruyorlar, hem sosyalleşiyorlar hem de profesyonel sporcu olmak için hazırlanıyorlar” dedi.

Gençlik Spor il Müdürlüğü'ne de teşekkür eden Göktaş, görme engelli minik yüzücülerin daha kolay havuza erişebilmeleri için düzenli servise ihtiyaçları olduklarını söyleyerek belediyelerden servis desteği istedi.

Başkan Göktaş son olarak kulüplerinin her türlü imkana sahip olduğunu, spor yapmak isteyen engellilere istedikleri gibi kurs açabileceklerini, görme engellilere maddi manevi destek olabileceklerini söyleyerek bütün görme engelli gençleri kulübe davet etti.

Muhabir: Mahmut ASLAN