• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.498 %1.83
  • ETHERIUM 2.631 %1.11
13°

Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Dünya

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, İsrail’in hastane saldırısının ardından Filistin’de 3 günlük yas ilan etti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan, İsrail’in hastane saldırısına tepki gösterdi. Erdoğan, "Tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum" dedi.

Dünya

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı aktarıldı. 

Dünya

İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.

Türkiye

Türk vatandaşı sanılan ve İsrail ordusuna katılan Mine Gümüşkaya isimli genç kadına tepki gösterildi… Genç kadın açıklama yaparak durumu izah...

Dünya

Filistin İçişleri Bakanlığı, İsrail’in Han Yunus ve Refah şehrindeki evlere gerçekleştirdiği saldırıda 71 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Dünya

İsrail ve Hamas arasında patlak veren savaşta onuncu gün geride kaldı. Dünyanın gözü Gazze'de. Hamas'tan kara harekatı ve rehinelerle ilgili...

Türkiye

İsrailli rehineler için Ankara'ya istek yağıyor. Erdoğan "Biz hazırız" demişti… ABD basınının iddiası gündem oldu

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 329'a yükseldi.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Hamas’ın Gazze Şeridi’nin güney kesimine giden Filistinlileri engellediği iddia edildi.

Dünya

İsrail saldırılarında Gazze'de çok sayıda kişi hayatını kaybederken morglarda yer kalmadı. Bu yüzden bazı naaşlar, dondurma dolaplarına kondu.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hamas-İsrail çatışmasına ilişkin konuştu. Bahçeli, “Gazze, insanlık dışı bir muameleye karşı karşıya bırakıldı” dedi