• DOLAR 34,30 %0.51
  • EURO 37,20 %0.38
  • ALTIN 2.990,61 %1.23
  • BİST100 8.976 %-0.30
  • BITCOIN 67.750 %1.09
  • ETHERIUM 2.625 %0.37
18°

Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Manisa Kulis Haber | Son Dakika Manisa Haberleri sitemizde


Gündem

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir 7 Ekim'den bu yana devam eden Filistin – İsrail savaşına tepki gösterdi.

Siyaset

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, "Türkiye Yüzyılı Konuşmaları" çerçevesinde Samsun’da söyleşi gerçekleştirdi.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 17 bin 700’e yükseldiğini açıkladı.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 17 bin...

Dünya

ABD yönetiminin, Gazze'ye saldırıları konusunda İsrail'i "özel olarak" uyardığı, bu nedenle İsrail'in saldırılarının ocak ayına kadar sonlanabileceği bildirildi.

Dünya

İsrail ordusu, son 24 saatte abluka altındaki Gazze Şeridi’nde yaklaşık 250 yerin hava saldırısıyla vurulduğunu bildirdi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin...

Gündem

Şehzadeler Belediye Meclisi 2023 yılının son toplantısını Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında dün akşam yaptı.

Dünya

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 15 bin 899'a yükseldi

Dünya

İsrail'in gece boyu, abluka altındaki Gazze'de hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

Dünya

İsrail'in gece boyu, abluka altındaki Gazze'de hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılarda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

Dünya

Filistinli yerel kaynaklar, İsrail tarafından Cibaliye mülteci kampına saldırı gerçekleştirildiğini ve en az 100 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Gündem

Netunyahu’ya 24 saat süre tanıyan Manisa’daki gönüllüler, dedelerinin yaptırdığı Milletlerarası Morris Şinasi Hastanesi önünde İsrail bayrağını ateşe verdi