2019 yılında muhtar seçildikten sonra aşure hayrı düzenleyen Muhtar Zuhal Güneş, bu yıl 6’ncısını tekrarladığı organizasyonda 1500 kişilik aşure ikramında bulundu. Aşureyi SS İlmek Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin kadın üyeleri odun ateşinde pişirdi.

Muhtarlık binası önünde gerçekleşen aşure hayrına Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Doğan ve Özge Arslan,  CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Bülent Kanik ve yönetimi, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformundan Semiha Hasgör, Büyükşehir Muhtarlar Derneği adına Barbaros Mahalle Muhtarı Siyami Alak, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Hafsa Sultan Mahalle Muhtarı Zuhal Güneş, aşure hayrına katılan, destek olan herkese teşekkür etti. Güneş, muhtar seçildiği ilk yıldan itibaren mahalle sakinlerinin destekleriyle aşure hayrı düzenlediklerini belirterek, aşure malzemelerinin halkın dayanışması ile alındığını açıkladı.

Manisa’nın tarihi simgelerinden… UNESCO adaylığı değerlendiriliyor! Manisa’nın tarihi simgelerinden… UNESCO adaylığı değerlendiriliyor!

Muhabir: Özkan ÇELİK